8 Mayıs 2011 Pazar

hürriyet gazetesinde bir Zuzu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...07 mayıs 2011 tarihli hürriyet gazetesinde e-satış sitemizle ilgili bir haber yer aldı.
http://www.petsiparis.com/ sitemizdeki zevkli köpek kıyafetleri ilgi çekmiş.
Bununla ilgili olarak Selçuk Çömlek ile yapılan roportaja sevgili oğlumuz Zuzu'nun mankenliği eklenince pek bir hoş olmuş :)
Yazının orjinaline buradan ulaşabilirsiniz.

Köpeğiniz haute couture giyinsin



Pet Sipariş; evcil hayvan sahiplerine hitap eden bir alışveriş sitesi. Beslenme, giyim, aksesuvar, eğitim, kozmetik, barınma ihtiyaçlarına yönelik ürünler satıyor. İçinde yok yok! Balo kıyafeti, fırfırlı, dantelli şık elbiseler, etekler, şapka, yağmurluk, parfüm, taşıma, mama ve su kapları, süslü tasmalar... Sitenin kurucusu veteriner Selçuk Çömlek, “Modaya düşkün hayvanseverler için özel tasarım ürünlerimiz de var” diyor.


Selçuk Çömlek, 15 yıldır veteriner hekim. “Veterinerlik benim için bir iş olmaktan öte bir yaşam tarzı, sosyal sorumluluk bilinciyle severek sürdürdüğüm bir uğraş” diyor. Daha önce Dünya Hayvanları Koruma Derneği ve Türkiye Hayvanları Koruma Derneği’nin ortaklığıyla hayata geçen, sokakta oynatılan ayıları kurtarma projesinde yer aldı. 1997’den beri Çizmeli Kedi Veteriner Kliniği’nde çalışmalarını sürdürüyor. “Eşim ve iki kızımla birlikte, bize arkadaşlık eden beş kedi ve bir köpeğimiz var. Köpeğimiz Zuzu, aynı zamanda kliniğimizin halkla ilişkiler sorumlusu. Kedilerimiz Zilli, Beyaz, Fıstık, Somon ve Oğluş ise evimizin vazgeçilmezleri” diyor.


Çömlek, Pet Sipariş sitesini hayvanseverlerin sosyal ve evcil hayvan bakımına dönük ihtiyaçlarına internet üzerinden yanıt vermek amacıyla kurduğunu söylüyor. www.petsiparis.com’dan kedi, köpek, kuş, balık, sürüngen ve kemirgen ana grupları başta olmak üzere tüm evcil hayvanların beslenme, giyim, aksesuvar, eğitim ve barınma gibi ihtiyaçlarına yönelik çözümler ürettiklerini belirtiyor.

HAKKARİ’DEN EDİRNE’YE KADAR

Pet Sipariş’in Türkiye’nin her yerinden hayvanseverlerin ilgi gösterdiği bir mecra olduğunu belirtiyor Çömlek: “Site üyelerimiz, bizim için sadece müşteri değil. Onlar büyük bir hayvansever ailesinin bireyleri. Sitemizin binlerce üyesi arasında her yaş grubundan, her meslekten, her gelir grubundan hayvansever var. Hakkari’den, Edirne’ye Türkiye’nin her köşesinden sitemizde buluşan dostlarımızın ortak profili hayvan sevgisi olarak özetlenebilir.”


Site üyelerinin evlerinden çıkmadan hayvanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayabildiğini belirten Çömlek, “Sitemizde o an için bulamadıkları ürün ve hizmetleri de, bizimle irtibata geçerek temin edebiliyorlar. Evcil hayvanlarla ilgili her türlü danışmanlık ve desteği veriyoruz. Pet Sipariş sadece bir ticari yapılanma değil. Deneyimli bir veteriner hekim ekibinin desteklediği, sosyal sorumluluk ve bilimsel gereklilikler çerçevesinde yürütülen bir proje. ücretsiz kargo hizmeti başta olmak üzere genel ve dönemsel pek çok kampanya düzenliyoruz” diyor.

BALO GÜZELİ OLSUN

Sitede tişörtten ayakkabıya, yağmurluktan kazağa, eteğe, elbiseye neredeyse bizim kullandığımız tüm giysi ve aksesuvarların evcil hayvanlara uyarlanmış biçimleri bulunuyor. Soğuktan ve yağmurdan korunma, temizlik ve hijyen için tasarlanan kıyafetlerin zamanla hayvanseverlerin yönlendirdiği bir moda halini aldığını söyleyen Çömlek, “Bu anlamda standart giyim ürünlerinin yanı sıra, özel tasarım butik ürünler de hizmet yelpazemizin içine girdi” diyor. Gerçekten de siteye girip baktığınızda hayvanlar için tasarlanmış tüllü, dantelli, süslü elbiseler, Köylü Güzeli, Abla, Balo, Matmazel gibi adları olan kostümler aklınızı başınızdan alıyor.

TASARIMCI ELİ DEĞMİŞ






Evcil hayvan kıyafetlerinin iki biçimde üretildiğini söyleyen Çömlek: “Şu an için yaygın olan standart konfeksiyon üretimi. Belli markalar altında fabrikalarda seri üretilen kıyafetler hayvanseverlerin beğenisine sunuluyor. Kazak, tişört, yağmurluk, ayakkabı, şapka, fular, tasma çeşitleri ana gruplar olarak sayılabilir. Üretimin ikinci biçimiyse çeşitli tasarımcıların özel koleksiyonlarından oluşuyor. Seri üretime girmeyen ve elle oluşturulan bu koleksiyonlar daha seçici ve trendleri takip etmeye çalışan hayvanseverlerin tercihi. Ayrıca tasarımcılar özel tasarım taleplerini de yerine getiriyor” diyor.

1 yorum:

çizmeli kedi dedi ki...

Teşekkür ederiz :)